
Ένα ντόπιο success story που μυρίζει θαλασσινό αέρα
Το ημερολόγιο έγραφε 1993 όταν το ζεύγος Ελευθερίου αποφάσιζε να βάλει για πρώτη φορά το κλειδί στην επιχείρηση «Ψαραγορά Ελευθερίου» στην οδό Αγχιάλου 27 και να δώσει στους Κομοτηναίους την δυνατότητα να απολαμβάνουν φρέσκο και ποιοτικό ψάρι φερμένο είτε από την ιχθυόσκαλα της Καβάλας, είτε από τα δίχτυα των ψαράδων του Φαναρίου, της Μαρώνειας, της Ροδόπης γενικά - αλλά πάντως φρέσκο.
Πριν από πέντε χρόνια, η «Ψαραγορά Ελευθερίου» αύξησε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, προσφέροντας πέρα από ωμά ψάρια και μαγειρεμένα (τηγανητά ή ψητά). Συν τω χρόνω και δειλά-δειλά το μενού «μεγάλωσε» και έτσι σήμερα η «Ψαραγορά Ελευθερίου» παρέχει ένα πλήρες μενού θαλασσινών το οποίο παραδίδεται αυστηρά take away ή delivery.
Εικοσιεπτά χρόνια μετά, η «Ψαραγορά Ελευθερίου» απέκτησε «αδερφάκι» ή αλλιώς ένα δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής. Το νέο κατάστημα που ξεκίνησε να λειτουργεί από τη Δευτέρα 25/05 βρίσκεται στην οδό Σ. Κομνηνού 13 και κινείται ακριβώς στα ίδια standards με το προϋπάρχον, το οποίο φυσικά θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.
«Σίγουρα ήταν μεγάλο ρίσκο να κάνουμε την επέκταση μέσα στην κρίση», λέει στον «Χ» ο Νίκος Ελευθερίου και συμπληρώνει: «όμως η εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι αυτή που μας κινητοποιεί να προχωρήσουμε».
Στο νέο κατάστημα της οδού Σ. Κομνηνού διατίθενται φυσικά ωμά ψάρια και θαλασσινά, αλλά και ένα πλήρες μενού θαλασσινών γεύσεων που ετοιμάζονται άμεσα και παραδίδονται είτε επί τόπου, είτε στο σπίτι μέσω της υπηρεσίας delivery.
Το κατάστημα λειτουργεί από τις 07.00 έως τις 16.00 το μεσημέρι και μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς ακολουθώντας τα προφίλ του στα social media (Facebook: Ιχθυοπωλεία Ψητοπωλεία Ελευθερίου / Instagram: FishFood_Eleftheriou).




































Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News